top of page
Yazarın fotoğrafıNerdeNasil.com

Gülümseten mekan: Leman Kültür!

Güncelleme tarihi: 1 Haz 2019

Bir mekan sizi nasıl güldürebilir? Leman Kültür br restoran zinciri olmaktan çok öteye geçmiş durumda. Nasıl mı? Anlatalım;



25 yıl önce Beyoğlu’nda kurulan Leman Kültür bugün 17 ilde 26 şubesiyle kocaman bir aile. Yılda 6 milyon misafirin ağırlandığı dev bir franchise zinciri. Leman Kültür sadece restoran değil, Cem Yılmaz’ın keşfedildiği Leman Sahne ve Leman Otel konseptleriyle de hizmet vermekte…

Alaçatı’dan Bodrum’a, Ordu’dan Sakarya’ya, İstanbul’dan Kayseri’ye tüm şubeleri ile Leman Kültür mekanlarının tek bir amacı var. O da tüm gün gülümsetmek. Sloganı net: “Gülüyoruz öyleyse varız.”

Rengarenk, aydınlık ve özgürlük dolu. Mizah dört bir yanı sarmış durumda. Duvarları, menüsü, masaları bile Leman Dergisi’nin değerli çizerlerinin karikatürleriyle dolu.

Leman Kültür sadece eğlenceli ve sıradışı tarzı ile değil, 45 sayfalık menüsü ile de lezzetleri konusunda iddialı. Her gelişinizde farklı bir lezzet tadabileceğiniz mekanlarına aynalar ile derinlik katarak daha da ferah bir ortam sağlıyor.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Комментарии


bottom of page